Short-term opdrachten

Zowel binnen onze als uw branche, kan het voorkomen dat men per direct over beveiliging wenst te beschikken. Of dit binnen een uur of binnen een dag geregeld dient te worden, Secco Security zal er alles aan doen om deze aanvraag te vervullen.

Vandaar dat wij beschikken over een kern van fulltime beveiligers die allen door de wol geverfd zijn. Met achtergronden bij het Ministerie van Justitie en Defensie, met een werkhouding die voor ons de zekerheid biedt dat zij alles in het werk stellen om afwijkende of nieuwe opdrachten tot een goed gevolg te brengen.

Voorbereiding middels alle tot onze beschikking staande bronnen behoort tot onze standaardprocedure. Uw medewerking bij informatievoorziening in het geval van Short-Term opdrachten is dan ook onmisbaar. Interne informatie en bedrijfsgegevens zijn in goede handen. Al onze medewerkers verklaren schriftelijk en zonder voorbehoud nimmer naar buiten te treden of met derden te spreken over de inhoud van, de gegevens over, of welke zaken dan ook, gerelateerd aan uw onderneming. Dit geldt tijdens, maar ook na hun dienstverband.